Talentenprogramma

Ben jij het onderwijstalent van de toekomst? Met het Talentenprogramma biedt Primenius toekomstige docenten een unieke start in hun carrière. 

 

De ontwikkeling, het opvoeden van kinderen en het principe van een even lang leren van de professionals staat centraal. Als leerkracht moet je veel in je mars hebben! Wij zoeken daarom naar mensen die in het Talentenprogramma van Primenius willen groeien tot excellente meester of juf! Mensen die het optimale uit zichzelf willen halen en gepersonaliseerd onderwijs zien als de toekomst.

 

Het Talentenprogramma is voor iedereen die zich laat opleiden tot leerkracht en passie heeft voor gepersonaliseerd onderwijs. Je doet een hbo-opleiding tot leerkracht aan een hogeschool (welke hogeschool dit is maakt niet uit, die keuze is aan jou) en krijgt extra ondersteuning van opleiders van Primenius. Zowel voor scholieren die een vervolgstudie gaan doen als voor carrièreswitchers die zich laten omscholen. Je ontwikkelt de kennis, vaardigheden en houding die bij kwalitatief hoogwaardig, eigentijds en gepersonaliseerd onderwijs horen. Jij investeert extra in je opleiding en ontwikkeling. Daarom krijg je, naast de extra begeleiding, van ons o.a. een tegemoetkoming in jouw opleidingskosten wanneer je het Talentenprogramma succesvol hebt doorlopen en je HBO-opleiding hebt afgerond.

 

Oftewel naast je reguliere opleiding bij een hbo-instelling, volg je een programma bij Primenius die je ondersteunt om de excellente leerkracht te worden, die jij wilt zijn!  

Op onze Instagram kun je zien waar we ons de laatste tijd mee bezig hebben gehouden. En krijg je inzicht in de onderwerpen die we behandelen tijdens bijeenkomsten (@talentenprogramma_primenius)

 


Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Vul het contactformulier hieronder in en we nemen contact met je op.
   Neem contact met ons op

Snel contact?

  • 0597-676955 Kantoor
  • info@primenius.nl
  • 0597-743100 iPad service
  • ipad@primenius.nl
  • 0597-743103 Betalingsvragen iPad
  • debiteuren@primenius.nl
  • Scholtenswijk 10,
    9665 KN Oude Pekela
  • Het bestuurskantoor is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:00 - 16:30 uur
Klik hier voor meer informatie