Talentenprogramma

Ben jij het onderwijstalent van de toekomst? Met het Talentenprogramma biedt Primenius toekomstige docenten een unieke start in hun carrière.
 
Belangrijke informatie m.b.t. de voorlichtingsbijeenkomsten:
 
In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn de voorlichtingsbijeenkomsten op 7 april in Groningen en op 9 april in Emmen afgelast. Zodra er meer duidelijkheid is, communiceren we hier de nieuwe data voor de voorlichtingsbijeenkomsten.
 

Ons beleid is gericht op innovatie en verdere professionalisering. De ontwikkeling, het opvoeden van kinderen en het principe van een even lang leren van de professionals staat centraal. Als leerkracht moet je veel in je mars hebben! Wij zoeken daarom naar mensen die in het Talentenprogramma van Primenius willen groeien tot excellente meester of juf!
 
Mensen die het optimale uit zichzelf willen halen, die gaan voor onderwijs met het kind als uitgangspunt, dat zijn onze ideale teamgenoten!
 
Het Talentenprogramma is voor iedereen met een passie voor het onderwijs. Zowel voor scholieren die een vervolgstudie zoeken als voor carrièreswitchers die zich laten omscholen. Je doet een hbo-opleiding tot leerkracht aan een hogeschool (welke hogeschool dit is maakt niet uit, die keuze is aan jou) en krijgt extra ondersteuning van opleiders van Primenius. Daarmee ontwikkel je de kennis, vaardigheden en houding die bij kwalitatief hoogwaardig en eigentijds onderwijs horen. Jij investeert extra in je opleiding en ontwikkeling. Daarom krijg je, naast de extra begeleiding, van ons een tegemoetkoming in jouw opleidingskosten. Ook bieden we in de laatste fase van je studie een betaalde stage.
 
Dus naast je reguliere opleiding bij een hbo-instelling, volg je een programma bij Primenius dat je ondersteunt om de excellente leerkracht te worden, die jij wilt zijn! 
 
Zes keer per jaar organiseren we bijeenkomsten voor alle talenten. Benieuwd wat we tijdens de bijeenkomsten met alle talenten doen? In onderstaande filmpjes zie je in het kort wat we hebben gedaan.
 

  

 

 

Let op: deelname aan het talentenprogramma van Primenius kan alleen als je ingeschreven staat voor een opleiding in het onderwijs (niveau 5 of 6), ons programma loopt parallel aan je onderwijsopleiding.‚Äč
Meer weten? Neem dan contact met ons op via personeelszaken@primenius.nl of bel (0597) 67 69 55.
Bekijk de brochure                        Neem contact met ons op

Snel contact?

Klik hier voor meer informatie