Talentenprogramma

Ben jij het onderwijstalent van de toekomst? Met het Talentenprogramma biedt Primenius toekomstige docenten een unieke start in hun carrière.
 

Altijd al gedroomd van een baan in het onderwijs en op zoek naar een werkgever die echt in je investeert? Geef je dan nu op voor het speciale programma van Primenius, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling het uitgangspunt is. Wie weet word jij geselecteerd voor het Talentenprogramma!
 
Het Talentenprogramma is er voor de extra gemotiveerde en getalenteerde docent in wording. In samenwerking met de onderwijsopleidingen zorgt Primenius voor een ideale start in het onderwijs. Deelnemers aan dit programma krijgen extra begeleiding van Primenius tijdens hun studie en hebben zicht op werk in eigen regio. In de laatste fase van de studie bieden wij een betaalde stage. Om  bovendien tegemoet te komen in de studiekosten, biedt Primenius de deelnemers van het Talentenprogramma zowel reiskosten als een aantrekkelijke financiële regeling na hun afstuderen.
 
Interesse in het Talentenprogramma? Lees hier hoe je met jouw vooropleiding in aanmerking komt:
 
 
 
Let op: deelname aan het talentenprogramma van Primenius kan alleen als je ingeschreven staat voor een opleiding in het onderwijs (niveau 5 of 6), ons programma loopt parallel aan je onderwijsopleiding.
 
Meer weten? Neem dan contact met ons op via personeelszaken@primenius.nl of bel (0597) 67 69 55.Aanmelden voorlichtingen 27 en 29 november

Informatie over de voorlichtingen van het Talentenprogramma:

 • Dinsdag 27 november 2018
  Stadion FC Emmen 'De oude Meerdijk'
  Stadionplein 1, Emmen
  Inloop vanaf 18.00 uur
  Voorlichting van 18.30 tot 20.00 uur
   
 • Donderdag 29 november 2018
  Student Hotel Groningen
  Boterdiep 9, Groningen
  Parkeren kan in de parkeergarage aan het Boterdiep
  Inloop vanaf 18.00 uur
  Voorlichting van 18.30 tot 20.00 uur

 

Met onderstaande gegevens meld ik me graag aan voor de voorlichtingsmiddag op een van de locaties.

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.

Vergeet niet om hieronder aan te geven dat u geen robot bent voordat u op versturen klikt.

Snel contact?

Klik hier voor meer informatie