Werken bij

Wij zijn een inspirerende werkgever in het onderwijs en kinderopvang. Bij ons zijn mogelijkheden vanzelfsprekend en we vinden het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen en gewaardeerd. Het kind staat bij ons ten allen tijde centraal. We gaan met respect met elkaar om en doen waar we goed in zijn.

Talentenprogramma

Studenten die nu de PABO volgen, kunnen naast hun studie deelnemen aan ons talentenprogramma. Het is een unieke manier het optimale uit jezelf te halen. Wij hebben voor jou de stageplekken en na je studie ben je van een baan gegarandeerd. Als jij gepersonaliseerd leren ziet als de toekomst, neem dan deel aan ons programma!

Scholing

Onze medewerkers hebben de keuze uit een ruim aanbod met studiemogelijkheden, omdat we van mening zijn dat investeren in onze mensen de beste kwaliteitsimpuls is voor goed onderwijs.

Mobiliteit

Een afwisseling van taken, werkomgeving of loopbaanperspectief zorgt niet alleen voor een bredere inzetbaarheid van onze medewerkers, en daarmee de kwaliteit van het onderwijs, maar ook voor meer werkplezier.

Coaching

Voor medewerkers die graag beter willen worden in hun werk, bieden we coaching op functie- of schoolniveau. Onze ervaren collega’s ondersteunen daar graag in.

Vervangingspool

Heb jij interesse in een baan in het onderwijs, maar ben je beperkt inzetbaar? Geen probleem. In samenwerking met SLIM personeelsbemiddeling hebben we een flexpool, een database met invalleerkrachten. Kijk op www.slim-online.nl en stel jezelf beschikbaar als invaller op één van onze scholen!

Ziekteverzuim

We bieden activiteiten aan gericht op het bevorderen van de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van de werknemer in relatie tot diens werk.

Open sollicitatie

Stel dat we op dit moment geen vacature hebben die bij jou past, dan kun je ons altijd een bericht sturen. Uiteraard verwachten we wel dat je beschikt over vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis. Stuur ons een bericht met wat je zoekt en in welke regio je inzetbaar bent:  personeelszaken@primenius.nl.