Leren met een iPad

Leren met een iPad en ICT-vaardigheid

Primenius vindt dat de kinderen van nu zich moeten voorbereiden op de toekomst. Hier hoort ook bij dat ze vaardig zijn met computers en iPads. Iedere school van Primenius heeft per groep voldoende computers en iPads om kinderen vaardigheden op het gebied van ICT aan te leren en oefenstof op de computer te kunnen laten maken.

De regeling iPad aanschaffen

Voor kinderen vanaf groep 3 adviseren we ouders om zelf een iPad voor hun kind aan te schaffen. Dit is nadrukkelijk een vraag en geen verplichting. Ook zonder eigen iPad kan een kind op een van de scholen van Primenius succesvol aan het onderwijs deelnemen.

Betalingsregeling
Ouders kunnen via Primenius een iPad aanschaffen met korting, 3 jaar garantie en een beschermhoes (alleen in de kleur zwart).

Primenius biedt ouders daarvoor een aantrekkelijke financiële regeling: ouders kunnen kiezen voor betaling ineens of, voor betaling in 2-jaarlijkse termijnen of in 4 halfjaarlijkse termijnen.

U kunt kiezen uit twee bundels

  • Bundel 1: een iPad Wi-Fi 128 GB met Otterbox defender. De kleur van de iPad kan zijn Silver, Gold of Space Grey. De totale waarde van de bundel bedraagt € 446,- U betaalt voor de bundel € 379,
  • Bundel 2: een iPad Wi-Fi 32 GB met Otterbox defender. De kleur van de iPad kan zijn Silver, Gold of Space Grey. De totale waarde van de bundel bedraagt € 367,- U betaalt voor de bundel € 300,-.

Een betalingsregeling / Maatwerk betalingsafspraken zijn mogelijk
Als u niet in staat bent om binnen vier halfjaarlijkse termijnen de iPad te betalen, dan bestaat daarvoor de mogelijkheid voor het maken van maatwerk betalingsafspraken. De aanvraag voor een betalingsregeling wordt door tussenkomst van de directeur van de school behandeld.

Let op: Maakt u geen gebruik van de gunstige regeling van Primenius en kiest u er voor om elders een iPad voor uw kind aan te schaffen? Neem dan eerst contact op met ict@primenius.nl. Onze afdeling zal dan toetsen of het betreffende model geschikt is om te gebruiken op onze scholen.

Indien u er voor kiest om zonder contact op te nemen elders een iPad aan te schaffen, kan Primenius niet garanderen dat de iPad geschikt is voor de infrastructuur en is zij hiervoor niet aansprakelijk.

 

We raden aan om pas vanaf groep 3 een iPad aan te schaffen. Indien u een iPad aanschaft voor uw kind in groep 1 of 2, kunnen wij niet garanderen dat het apparaat wordt ondersteund tot het einde van de schoolloopbaan.

 

Hoe een iPad aan te schaffen?
U bestelt de iPad via de website  www.primeniusportaal.nl

Meer weten? Vragen?
Download de uitgebreide uitleg en toelichting hier.

Heeft u een iPad aangeschaft voor juni 2019?
Hiervoor is de oude regeling van kracht, deze kunt u hier downloaden. Mocht uw kind(eren) eerder van school gaan en de iPad nog niet volledig hebben voldaan, dan bestaat de mogelijkheid om de iPad in te leveren bij de school ICT-er. Hiervoor heeft u een bewijsvan inlevering nodig. Deze kunt u hier downloaden.

Snel contact?

Klik hier voor meer informatie