Leren met een iPad

 

Leren met een iPad en ICT-vaardigheid

Primenius vindt dat de kinderen van nu zich moeten voorbereiden op de toekomst. Hier hoort ook bij dat ze vaardig zijn met computers en iPads. Iedere school van Primenius heeft per groep voldoende computers en iPads om kinderen vaardigheden op het gebied van ICT aan te leren en oefenstof op de computer te kunnen laten maken.

iPad aanschaffen (regeling)

Voor kinderen vanaf groep 3 adviseren we ouders om zelf een iPad voor hun kind aan te schaffen. Dit is nadrukkelijk een vraag en geen verplichting. Ook zonder eigen iPad kan een kind op een van de scholen van Primenius succesvol aan het onderwijs deelnemen.

Ouders kunnen via Primenius een iPad aanschaffen met korting, 3 jaar garantie en een beschermhoes (alleen in de kleur zwart).

Primenius biedt ouders daarvoor een aantrekkelijke financiële regeling: ouders kunnen kiezen voor betaling ineens of, voor betaling in 2-jaarlijkse termijnen of in 4 halfjaarlijkse termijnen.

U kunt kiezen uit twee bundels

  • Bundel 1: een iPad (model 2019) Wi-Fi 128 GB met Otterbox defender (hoes). De kleur van de iPad kan zijn Silver, Gold of Space Grey. De totale waarde van de bundel bedraagt € 446,- U betaalt voor de bundel € 379,
  • Bundel 2: een iPad (model 2019) Wi-Fi 32 GB met Otterbox defender (hoes). De kleur van de iPad kan zijn Silver, Gold of Space Grey. De totale waarde van de bundel bedraagt € 367,- U betaalt voor de bundel € 300,-.

Betalingsregeling / maatwerk 
Als u niet in staat bent om binnen vier halfjaarlijkse termijnen de iPad te betalen, dan bestaat daarvoor de mogelijkheid voor het maken van maatwerk betalingsafspraken. De aanvraag voor een betalingsregeling wordt door tussenkomst van de directeur van de school behandeld.

Let op: Maakt u geen gebruik van de gunstige regeling van Primenius en kiest u er voor om elders een iPad voor uw kind aan te schaffen? Neem dan eerst contact op met ipad@primenius.nl. Onze afdeling zal dan toetsen of het betreffende model geschikt is om te gebruiken op onze scholen.

Indien u er voor kiest om zonder contact op te nemen elders een iPad aan te schaffen, kan Primenius niet garanderen dat de iPad geschikt is voor het gebruik op de school en is zij hiervoor niet aansprakelijk.

We raden aan om pas vanaf groep 3 een iPad aan te schaffen. Indien u een iPad aanschaft voor uw kind in groep 1 of 2, kunnen wij niet garanderen dat het apparaat wordt ondersteund tot het einde van groep 8.

 

Hoe een iPad aan te schaffen?
U bestelt de iPad via de website  www.primeniusportaal.nl

Meer weten? Vragen?
Download de uitgebreide uitleg en toelichting hier.

Heeft u een iPad aangeschaft voor juni 2019?
Hiervoor is de oude regeling van kracht, deze kunt u hier downloaden. Mocht uw kind(eren) eerder van school gaan en de betaling van de iPad is nog niet volledig voldaan, dan bestaat de mogelijkheid om de iPad in te leveren bij de school-ICT'er. Hiervoor heeft u een bewijsvan inlevering nodig. Deze kunt u hier downloaden.

Schade en problemen

Indien u problemen ondervindt of schade aan de iPad heeft, moet u dit melden bij de school-ICT'er. Hij of zij helpt u dan verder. 

Het kan voorkomen dat de iPad gerepareerd moet worden. Afhankelijk van de reden waarom de iPad gerepareerd moet worden kan er sprake zijn van een door de ouder te betalen bijdrage in de kosten. Wanneer dat het geval is, wordt een bedrag van € 100,- in rekening gebracht als eigen risico. In dat geval ontvangt u via de e-mail een digitale rekening die u met behulp van IDEAL kunt voldoen.

 

Snel contact?

Klik hier voor meer informatie