Bestellen Educatie store voor de iPad

Belangrijk:

  • Huidige prijzen 4-10-2016
  • iPad nieuwste type incl. 12% korting
  • Alle bestellingen gaan via de Educatie store.
  • Betalen door middel van IDEAL.

U kunt een iPad aanschaffen met 12% korting, 3 jaar garantie en een gratis beschermhoes (alleen in de kleur zwart). U dient bij het bestellen direct in de webshop af te rekenen. De iPad en beschermhoes worden bij u thuis afgeleverd.

Via de schooldirecteur kunt u een aanvraag doen voor een iPad met gespreide betaling of met betaling per factuur, voor bijvoorbeeld de participatieregeling.

Na goedkeuring kunt u de iPad zelf bestellen via de Educatie store.

De kosten voor gespreide betaling worden niet aan u doorbelast. De iPad en beschermhoes worden bij u thuis afgeleverd.

De datum waarop voor het eerst wordt geïncasseerd is aan het begin van het kwartaal, volgend op de levering van de iPad. Echter als de iPad te kort (doorgaans binnen 2 weken) voor de start van een kwartaal wordt geleverd, schuift de eerste incasso een kwartaal op. De incassodata/facturatiedata zijn 3 oktober, 3 januari, 3 april of 3 juli. Bij betaling in 4 termijnen wordt de volgende termijn steeds een jaar later geïncasseerd. Bij betaling per factuur zijn de betaaldata gelijk aan de genoemde incassodata.

Ook hier gaat het om een iPad met 12% korting, 3 jaar garantie en een gratis beschermhoes (alleen in de kleur zwart).

NB: Ook kunt u via de schooldirecteur een iPad bestellen voor uw 3e, 4e, etc. kind bij ons op school, hiervoor betaalt u eenmalig € 100,- per iPad.

De iPad kunt u bestellen via de Educatie Store. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Snel contact?

Klik hier voor meer informatie