Stagiair

Stagiair

Ben jij het talent waar wij naar op zoek zijn? Welkom! Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste leerkrachten en pedagogisch medewerkers voor onze locaties. Lees hier meer over onze organisatie en maak kennis met ons interessant talentenprogramma.

Onze scholen en kinderopvang

Primenius en Tamariki hebben 35 locaties verspreid door Groningen en Drenthe: basisscholen en (integrale) kindcentra.

Ons onderwijs en opvang gebeurt voor de meeste locaties op basis van katholieke identiteit. Op de locaties die geen katholieke identiteit hebben, vormen onze kernwaarden gelijkwaardig en geloofwaardig de basis. Wij benaderen iedereen vanuit zijn eigen waardigheid en iedereen is bij ons gelijkwaardig. Wij zorgen ervoor dat ieder kind zich gezien en gewaardeerd voelt. Daarnaast beloven we onderwijs en opvang te bieden van hoogwaardige kwaliteit, gericht op de toekomst van elk kind.

Talentenprogramma

Voor toekomstige juffen en meesters hebben wij een talentenprogramma. Daarmee bieden wij jou een unieke start van je carrière. Talenten binnen ons programma zijn studenten die het optimale uit zichzelf willen halen en gepersonaliseerd leren zien als de toekomst. Wij bieden jou de stageplekken, je krijgt extra stagebegeleiding en we verzorgen bijeenkomsten die passen bij gepersonaliseerd leren. Bij het afronden van de studie én het talentenprogramma bieden wij een tegemoetkoming in de studiekosten en een aanstelling binnen onze stichting.