Kinderdagverblijf

0 tot 4 jaar

Baby Peuter
Kaart laden
    Zoek naar een locatie bij jou in de buurt via je postcode. Of bekijk het locatie overzicht

Leuk dat je interesse hebt in ons kinderdagverblijf, dé plek waar kinderen t/m 4 jaar terecht kunnen. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Een veilige plek

Een kinderdagverblijf is een opvangvoorziening voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar oud. Onze locaties zijn dagelijks geopend tussen 6.30 uur tot 18.30 uur, ook in de vakanties.
De sfeer is ontspannen en de aanspreekvorm open en vriendelijk. We streven er zoveel mogelijk naar dat kinderen, maar ook de pedagogisch medewerkers een veilige plek hebben waar het beste uit hen naar boven wordt gehaald.

Ontdekken en ontwikkelen

Het kinderdagverblijf biedt verschillende activiteitenprogramma’s waar de kinderen aan kunnen deelnemen. Omdat kinderen allemaal in hun eigen fase van ontwikkeling zitten, wordt er op een kinderdagverblijf vanzelfsprekend gekeken naar de persoonlijke behoefte van het kind. Er is volop ruimte om zichzelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te ontdekken, zowel binnen als buiten. Het belangrijkste is dat de kinderen verblijven in een ongedwongen, veilige en vertrouwde omgeving.

Ik wil graag meer informatie