Per 1 januari 2019 heeft Primenius een nieuwe voorzitter College van Bestuur.

Op 7 september 2018 is de Raad van Toezicht akkoord gegaan met de benoeming van Béjanne Hobert tot voorzitter College van Bestuur van de Stichtingen Primenius en Tamariki.

Haar uitgangspunt, zowel privé als in haar werk, is dat je niet kunt geven wat je zelf niet hebt. Haar passie wordt gevormd door onderwijs het aansturen van organisaties waarin dit proces zich afspeelt. Primenius is voor haar een prachtige organisatie. Groot genoeg om slagkracht te hebben en klein genoeg om de menselijke maat niet kwijt te raken. Zij is ervan overtuigd dat in de samenwerking tussen mensen het verschil wordt gemaakt.

 

Tot 1 januari 2019 was John A.C.H. van Meekeren de Voorzitter van het College van Bestuur. Hij gaat in het najaar van 2019 met pensioen. John is nu lid van het College van Bestuur en John en Béjanne werken in de komende periode intensief samen.

John is te typeren als iemand die vanuit de zakelijke verbinding richt op onderwijsinnovatie, gericht op een visie van eigenaarschap van alle actoren in dit proces, dus vanaf bestuur, directie, medewerkers en kinderen.

 

 

Snel contact?

Klik hier voor meer informatie