Last minute voorlichting 31 mei

Opleiding en baan in het onderwijs? Kom bij Primenius

Heb jij (na je examens) een MBO 4, havo of vwo diploma? Wil jij graag met kinderen werken? Heb je interesse in biologie, geschiedenis, aardrijkskunde en houd je ook van wetenschap, techniek, kunst, cultuur en sport? Dan ben jij geknipt voor de Pabo! Kom op 31 mei naar de voorlichtingsdag van Primenius en Katholieke Pabo Zwolle (KPZ) en ontdek de kansen van leren en werken in het onderwijs. 

Primenius is een stichting met 33 katholieke basisscholen in de provincie Groningen en Drenthe. Wij zijn de samenwerking aangegaan met KPZ in Zwolle om goed gekwalificeerde maar bovenal moderne leerkrachten in de dop een kans te geven op een goede opleiding én een baan. Dat allemaal bij jou in de buurt.

Iets voor jou? Je krijgt een goede opleiding tot leerkracht met volop mogelijkheden om stage te lopen, bij alle 33 scholen! Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding en heb je de kans om in je eigen regio een vaste baan te krijgen. Om je op weg te helpen heb je de mogelijkheid zonder studieschuld af te studeren door de mooie financiële regeling die Primenius biedt. Nieuwsgierig? Tijdens de last-minute voorlichting vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. Kom langs en neem gerust iemand mee!

Belangrijke informatie over de last minute voorlichting:

  • Datum: woensdag 31 mei 2017
  • Skybox Emmen: 16:00 uur - 17:15 uur, inloop vanaf 15:30 uur
  • Skybox Groningen: 19:00 uur - 20:15 uur, inloop vanaf 18:30 uur

Meld je aan

Ben je van plan om naar de voorlichting te komen? Meld je dan hieronder aan. Bij vragen zijn wij telefonisch te bereiken op (0597) 676 955 (tussen 08:00 uur en 16:30 uur).
Ik meld me aan

Met onderstaande gegevens meld ik me graag aan voor de voorlichtingsmiddag op een van de locaties.

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.

Vergeet niet om hieronder aan te geven dat u geen robot bent voordat u op versturen klikt.

Snel contact?

Klik hier voor meer informatie